Review Sterrenbeeld roomspray en Shampoo met Conditioner van Crystalcave

Wanneer je de roomspray besteld en een verrassingspakket en er achterkomt dat je allemaal nieuwe producten in huis hebt? Testen! Met toestemming van Dino van Crystalcave mag ik deze review schrijven en laten zien met mijn ervaring.

Beginnen met de roomspray, duurzame en luxe uitstraling vanwege de glazen fles met een houtenrand. Die rand valt als eerste op net als de steentjes in de fles die passen bij de sterrenbeeld stier.

Bedoel kijk dan! Geeft een heel luxe gevoel.

Het is ook best een flinke fles met veel inhoud, zo heb je op deze manier lang plezier van de spray. Maar dan nu het belangrijkste: hoe is de spray en geur ervaring?

Zoals je kan zien in het filmpje sprayt hij goed door, niet dat de spraydop vastloopt tijdens het indrukken ervan. De geur is niet te sterk maar wel aanwezig. De stier variant is zoet, bloemerig en een tikkeltje pittig. Als je het op textiel spuit blijft de geur nog uren hangen. Dat is wat je wilt!

De Sterrenbeeld roomspray krijgt van mij vijf sterren: de geur is in balans, hele mooie verpakking, de steentjes per sterrenbeeld zijn een leuke toevoeging maar er is een kleine maar: de fles is van glas, als je hem perongeluk laat vallen is het ook gedaan met het flesje. Vandaar de vijf sterren. Is dik verdiend!

Nu de shampoo en conditioner, bij deze producten was ik zeer verbaasd. Omdat ik te horen kreeg dat ik de eerste persoon was die ze had! Voelde mij natuurlijk zeer vereerd.

De geuren zijn fantastisch: fruitig maar zacht, maar wel met het idee dat je de geur niet uit je haren meteen wast. Wederom is de verpakking fenomenaal! Bedoel wanneer zie je zoiets? Alleen in dure salons of spa’s.

De verpakking en labels geven je een spa gevoel

Met haar producten voor onder de douche zit er één ding op: testen onder de douche *geen zorgen bikini is aan*

Zoals je kan zien gaat de shampoo beter uit de fles dan de conditioner. Daar moet je iets meer je best voor doen, wel heel leuk dat het schenk flessen zijn. Ook beschadigen helaas de labels onder de douche, ze zijn van papier zonder bescherm laag waardoor ze stuk gaan en dat vind ik best zonde. Je hebt ook iets meer nodig voor de schuim sensatie maar dat is het zeker waard. De krukdop ging bij de conditioner er heel makkelijk ervan af, terwijl bij de shampoo brak er een stukje af. Waardoor de rest open moest met een kurkopener. Dat was een hele ervaring haha!

De shampoo met de conditioner krijgen van mij vier sterren: de geuren spreken echt, hele luxe schenk flessen, de labels zijn heel mooi en alles staat erop vermeld, de kleuren zijn erg mooi en glimmen lekker, fijne ervaring in je haar, de geur blijft lang hangen. Maar wederom wat maars: de krukdop is niet echt heel sterk waardoor je hem voorzichtig moet openen, de labels beschadigen in aanraking met water en de conditioner gaat zeer stroef uit de fles. Maar dit weerhoud mij niet om dit weer aan te schaffen zodra de flessen leeg zijn. Heb weer een haar vriendje erbij gevonden!

Benieuwd naar de Sterrenbeeld roomspray’s? Of de zeven verschillende geuren waar je uit kan kiezen met de nieuwe shampoo en conditioner lijn? Kijk dan even op:

https://www.crystalcave.nl/l/

Geen reacties om te tonen.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: